Comfort Hotel Union Brygge

Rockehotellet
Hotellet er Drammens trendy og urbane hotell med 140 nye lekre, moderne hotellrom samt fire flotte suiter. Hotellet har møterom,treningsfasiliteter og en stor lounge. Alltid ferske brødvarer til frokost med økologiske alternativer. Hotellet ligger vegg i vegg med Union Scene -noen minutters gange fra Drammen stasjon.
Adresse: Grønland 64, 3045 Drammen


Best Western Globus Hotel
Hotellet åpnet i juni 2009 og ligger i den gamle Victoria gården på Torgeir Vraas plass i Drammen. Hotellet har 47 gjesterom av meget god standard og ligger noen få minutters gange fra Drammen stasjon og Union Scene.
Adresse: Torgeir Vraas Plass 13, 3044 Drammen

Clarion Collection Hotel Tollboden
Tollbodenhotel
Velkommen til Clarion Collection Hotel Tollboden i Drammen. Vi er et litt annerledes, førsteklasses hotell i Choice Hotels-familien. Men det beste av alt er et hjertegodt personale som tar hånd om deg fra du kommer inn døren til du forlater oss mett av mat og gode minner.
Hotellet ligger noen få minutters gange fra Flytoget.
Adresse: Tollbugaten 43, 3044 Drammen

Rica Park Hotel Drammen
Rica
Rica Park Hotel Drammen er et moderne og tradisjonsrikt hotell hvor våre medarbeidere er glade og stolte over å kunne tilby et hotell med vekt på atmosfære og kvalitet. Hotellet er et ypperlig konferanse – forretnings – og familiehotell hvor du som gjest vil oppleve personlig service gjennom hele oppholdet. I tillegg til hotellets unike beliggenhet ved Drammenselven, sentrum og frodige parker, er hotellets restauranter kjent for å være blant de beste i byen. Hotellet ligger kort vei fra Drammen Jernbanestasjon og rett over elven for Union Scene.
Adresse: Gamle Kirkeplass 3, 3019 Drammen
Telefon: +47 32 26 36 00
Hjemmeside her

First Hotel Ambassadeur
Firsthotel
First Hotel Ambassadeur, representerer en flott kombinasjon av nyklassisk og moderne design.
Hotellet har gode fasiliteter for konferanser og er regionens største hotell.
First Hotel Ambassadeur ligger vis-à-vis Drammen Jernbanestasjon og 5 minutters gange fra Union Scene.
Adresse: Strømsø Torg 7, 3044 Drammen